Afspraak energiegesprek

Maak direct een afspraak met een energiecoach! Zo werkt het:

  • Vul uw naam en woonplaats in. Deze gegevens worden verder niet verstrekt aan derden en zullen niet gebruikt worden om nog verder contact met u op te nemen.
  • Vul uw telefoonnummer en e-mailadres in. Deze gegevens worden verstrekt aan de energiecoach om vooraf contact met u op te nemen over de vorm van het gesprek (digitaal of telefonisch).
  • Kies vervolgens in de kalender een beschikbaar tijdstip voor uw afspraak. Gebruik de pijltjes om door te klikken naar de gewenste datum. Indien u een specifieke vraag heeft voor de coaches, kunt u op de welkomstpagina zien bij welke coach u het beste terecht kan. Daar staan hun specialisaties omschreven.
  • De rode slots zijn niet meer beschikbaar, de blauwe tijdblokken kunnen nog gereserveerd worden. Soms kan het even duren voor de kalender geladen is.
  • Klik als alles is ingevuld onderaan op "Boek deze afspraak".

De energiecoach neemt vooraf contact met u op om te bespreken hoe het gesprek precies plaats zal vinden. Houd er rekening mee dat het gesprek ongeveer een uur duurt.

De coaches zijn vrijwilligers. Het kan daarom voorkomen dat de coach de afspraak moet verzetten om dit vrijwilligerswerk te kunnen inpassen naast andere bezigheden. We rekenen op uw begrip daarvoor.