U kunt gratis een energiegesprek aanvragen met één van onze vrijwillige energiecoaches. De energiecoach is een mede-inwoner van Voorne aan Zee en kan u deskundig advies geven over energie besparen. De coach kijkt samen met u naar uw energiejaarrekening en geeft u praktische tip om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen. Het energiegesprek duurt ongeveer een uur en vindt bij u thuis plaats, maar kan op verzoek ook digitaal of telefonisch gevoerd worden. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. 

Maak een afspraak voor een energiegesprek

Maak een afspraak voor een energiegesprek

Maak een afspraak voor een warmtescan

Maak een afspraak voor een warmtescan

U kunt bij elke coach terecht. De coaches hebben wel elk hun eigen specialisatie. Als u een specifieke vraag heeft, kunt u in onderstaand overzicht zien bij welke coach u het best terecht kan met uw vraag.

Er komen momenteel erg veel aanvragen binnen voor warmtescans. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers. Houd u daar alstublieft rekening mee bij het aanvragen van een afspraak. Tref de gevraagde voorbereidingen voor de afspraak, zodat de warmtescan ook uitgevoerd kan worden. Warmtescans zijn momenteel alleen mogelijk in Oostvoorne, Tinte en Rockanje, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Mocht u veel haast hebben, kunt u ook een warmtescan aanvragen bij de WoonWijzerWinkel, het gemeentelijk energieloket van Voorne aan Zee.