Afsprakenplanner Energiecoaches Noordwijk

Energieafspraak Noordwijk

De energiecoaches van Noordwijk helpen u om energie en dus geld te besparen in uw huis. Tijdens het gesprek krijgt u praktische tips die gericht zijn op gedragsverandering en kleine besparende maatregelen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw woonsituatie. Door uw gewoontes te veranderen kunt u wel 10% op uw energierekening besparen, zonder verlies van comfort. U wilt wel prettig blijven wonen!

Let op: de coaches geven geen technisch advies (bijvoorbeeld over isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp). Neem hiervoor contact op met het Duurzaam Bouwloket. Ook kunt u hier terecht met vragen over subsidies.

Afspraak maken:

  • Klik op de pijltjes boven de kalander naar een datum dat u goed uitkomt. Soms kan het even duren voor de kalender geladen is.
  • Klik op een blauw tijdsblok. De rode slots zijn niet meer beschikbaar. 
  • Vul uw gegevens in het formulier in.
  • Klik onderaan op "Boek deze afspraak".

De Energiecoach neemt vooraf contact met u op om te bespreken hoe het gesprek precies plaats zal vinden. Hou er rekening mee dat het gesprek ongeveer één tot twee uur duurt.

Woont u in een huurwoning? Kies dan één van de huurderscoaches. Zij zijn speciaal getraind voor huurwoningen. Selecteer in het keuzemenu "Huurders".