Afsprakenplanner Energiecoaches Noordwijk

De energiecoaches van Noordwijk helpen u om energie en geld te besparen in huis. Het gesprek met de coach is gratis en de coach komt bij u thuis.

In het gesprek krijgt u tips over hoe u thuis energie kunt besparen door dingen anders te doen of kleine besparende maatregelen te nemen. De coach kijkt ook met u naar uw energierekening (over het hele jaar). Hierdoor kan de coach u tips geven die specifiek voor uw woning en situatie belangrijk zijn. U kunt wel 10% op uw rekening besparen, zonder in de kou te zitten.

Hou er rekening mee dat het gesprek ongeveer één tot twee uur duurt.
Heeft u vragen over het gesprek? Als u een afspraak maakt, neemt de coach vooraf contact met u op.

De coaches geven geen technisch advies (bijvoorbeeld over isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp). Neem hiervoor contact op met het Duurzaam Bouwloket. Ook kunt u hier terecht met vragen over subsidies.

* Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u enkele keuzes te maken voor u een afspraak gaat inplannen.
Als u 
een brief van de gemeente/ISD of een losse energiebox heeft gekregen, klik dan op “Maak een afspraak - Ik heb een brief of energiebox ontvangen” en op de volgende pagina op uw woonplaats.

Maak een afspraak - Ik heb een brief of energiebox gekregen Maak een afspraak - Ik heb geen brief of energiebox gekregen

Maak een afspraak - Ik heb een brief ontvangen Maak een afspraak - Ik heb geen brief ontvangen

Let op: er is één energiebox per huishouden beschikbaar. Als u eerder al een afspraak met energiebox heeft gehad, hoeft u niet nog een afspraak te maken. Als er problemen zijn met de spullen die u eerder heeft gekregen, of als u vragen heeft over de box, kunt u wel een afspraak maken met de coach.