Afsprakenplanner Energiecoaches Noordwijk

De energiecoaches van Noordwijk helpen u om energie en geld te besparen in huis. Het gesprek met de coach is gratis en de coach komt bij u thuis.

In het gesprek krijgt u tips over hoe u thuis energie kunt besparen door dingen anders te doen of kleine besparende maatregelen te nemen. De coach kijkt ook met u naar uw energierekening (over het hele jaar). Hierdoor kan de coach u tips geven die specifiek voor uw woning en situatie belangrijk zijn. U kunt wel 10% op uw rekening besparen, zonder in de kou te zitten.

Hou er rekening mee dat het gesprek ongeveer één tot twee uur duurt.
Heeft u vragen over het gesprek? Nadat u een afspraak maakt, neemt de coach vooraf contact met u op. U kunt uw vragen aan de coach stellen. 

U kunt terecht bij de energiecoaches voor vragen over bijvoorbeeld het afstellen van de cv ketel, te checken of er is nageïsoleerd of welke stappen er zijn om uw huis te verduurzamen.  

Let op: de coaches geven geen gedetailleerd technisch advies (bijvoorbeeld over welk type isolatie u het beste kunt nemen, wat het rendement op uw zonnepanelen zal zijn of welke warmtepomp voor uw woning het beste is). Neem hiervoor contact op met het Duurzaam Bouwloket. Ook kunt u hier terecht met vragen over subsidies.

* Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u enkele keuzes te maken voor u een afspraak gaat inplannen.
Als u 
een brief van de gemeente/ISD met een unieke code heeft gekregen, klik dan op “Maak een afspraak - Ik heb een brief met code gekregen” en op de volgende pagina op uw woonplaats.

Maak een afspraak - Ik heb een brief met een code gekregen Maak een afspraak - Ik heb geen brief met een code gekregen

Maak een afspraak - Ik heb een brief met unieke code gekregen Maak een afspraak - Ik heb geen brief met unieke code gekregen

Let op: er is één code per huishouden beschikbaar. Als u eerder al een afspraak met een energiecoach heeft gehad, is dat niet erg. U kunt opnieuw een afspraak maken.

Heeft u eerder een energiebox gekregen en heeft u hier vragen over? Of zijn er problemen met de spullen uit de box? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..