Afsprakenplanner Energiecoaches Noordwijk

Energieafspraak Huurders

Energiecoaches van Noordwijk helpen u om energie en dus geld te besparen in uw huis. Tijdens het Energiebesparingsgesprek krijgt u praktische tips die gericht zijn op gedragsverandering en kleine technische aanpassingen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw woonsituatie. Door uw gewoontes te veranderen kunt u wel 10% op uw energierekening besparen, zonder verlies van comfort. U wilt wel prettig blijven wonen!

  • Klik eerst in de kalender op een beschikbaar tijdstip voor uw afspraak. Gebruik de pijltjes om door te klikken naar de gewenste datum.
  • De rode slots zijn niet meer beschikbaar, de blauwe tijdblokken kunnen nog gereserveerd worden. Soms kan het even duren voor de kalender geladen is.
  • Vul uw gegevens in het formulier in.
  • Klik als alles is ingevuld onderaan op "Boek deze afspraak".

De Energiecoach neemt vooraf contact met u op om te bespreken hoe het gesprek precies plaats zal vinden. Op deze manier houden we te allen tijde rekening met de geldende coronamaatregelen. Hou er rekening mee dat het gesprek ongeveer één tot twee uur duurt.

Woont u in een huurwoning? Kies dan één van de huurderscoaches. Zij zijn speciaal getraind voor huurwoningen. Selecteer in het keuzemenu "Huurders".