De energiecoaches in Diemen helpen u om energie en geld te besparen in uw huis. De energiecoach is een mede-inwoner van Diemen. Het aanvragen van een energiegesprek is gratis.

Wat doet de energiecoach?

De coach komt bij u thuis en kijkt met u naar uw energiejaarrekening. Daarnaast kijkt de coach met u waar u het meest op kunt besparen. De coach geeft praktische tips om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op wat u thuis kunt besparen door dingen nét even anders te doen of kleine maatregelen te nemen. Hiermee kunt u flink geld besparen zonder comfort te verliezen. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. De energiecoach komt op afspraak op een moment dat u het uitkomt. Het gesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Het gesprek gaat niet over het nemen van grote energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie, warmtepompen, etc. Mocht u daar vragen over hebben, kunt u terecht bij het Regionaal Energieloket of Steunpunt !WOON.

Vrijwilligers

De coaches zijn vrijwilligers. Het kan daarom soms voorkomen dat de coach de afspraak moet verzetten om dit vrijwilligerswerk te kunnen inpassen naast andere bezigheden. We rekenen op uw begrip daarvoor.

Maak een afspraak

Maak een afspraak