Afsprakenplanner Energiecoaches Aalsmeer

Door eenvoudige maatregelen te nemen kunt u flink besparen op uw energierverbruik. Dat is goed voor het milieu, uw portemonnee en uw wooncomfort. De gemeente Aalsmeer heeft een groep energiecoaches opgeleid om u te helpen met energie besparen. U kunt gratis een energiegesprek aanvragen met één van onze energiecoaches.

Wat doet de energiecoach?

De energiecoach is een mede-inwoner van Aalsmeer en kan u deskundig advies geven over energie besparen. De coach kijkt samen met u naar uw energiejaarrekening en geeft u praktische tip om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen. Het gesprek gaat niet in op het nemen van grote energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie, warmtepompen etc. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. De energiecoach komt op afspraak bij u thuis, op een moment dat u het uitkomt. Het gesprek duurt ongeveer een uur. U haalt nog meer uit het bespaargesprek als u uw energie jaarafrekening vast klaar legt.

Op dit moment zijn we helaas door onze voorraad energiedisplays heen. Het is dus niet mogelijk om deze op dit moment nog aan te vragen.

Maak direct een afspraak met één van onze coaches

Maak direct een afspraak met één van onze coaches