Hoewel we voortdurend te maken hebben met energievraagstukken, weten we vaak niet precies welke energieprijskaartjes er hangen aan onze dagelijkse bezigheden. Tijdens deze virtuele workshop wordt ingegaan op diverse energieonderwerpen: de energierekening, stand-by- en sluipverbruik, energieslurpende apparaten en praktische tips om energie te besparen. De workshop wordt gegeven door een expert op het gebied van energie & gedrag, die u wegwijs maakt in uw dagelijkse energieverbruik. Tenslotte krijgt u tips om verder te bekijken wat u kunt verbeteren aan uw woning om energie te besparen.

Meld u direct aan voor een workshop! Zo werkt het:

  • Klik op de gewenste datum en tijd.
  • Vul uw naam en woonplaats in. Deze gegevens worden gebruikt om de subsidiegelden te verantwoorden die de gemeente Westvoorne heeft ontvangen van het Rijk. Deze gegevens worden verder niet verstrekt aan derden en zullen niet gebruikt worden om nog verder contact met u op te nemen.
  • Vul uw e-mailadres in. Dit wordt gebruikt om u informatie over de workshop toe te sturen.
  • Klik als alles is ingevuld onderaan op "Aanmelden". U ontvangt een bevestigingsmail.

De workshops vinden plaats op de onderstaande data en tijden. Er zijn twaalf plaatsen per workshop. Bij iedere workshop staat vermeld hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.