Door eenvoudige maatregelen te nemen kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu en voor uw wooncomfort. De gemeente Westvoorne heeft subsidie gekregen van het rijk om u hierbij te helpen. Op www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop leest u meer over de mogelijkheden die de gemeente aanbiedt in het kader van de campagne.

Op deze website kunt u zich inschrijven voor twee acties van de campagne “Energie besparen, dat levert wat op!”

Energiegesprek met energiecoach

Vanaf begin december kunt u gratis een energiegesprek aanvragen met één van onze energiecoaches. De energiecoach is een mede-inwoner van Westvoorne en kan u deskundig advies geven over energie besparen. De coach kijkt samen met u naar uw energiejaarrekening en geeft u praktische tip om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen. Het energiegesprek vindt digitaal of telefonisch plaats en duurt ongeveer een uur. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. Maak direct een afspraak met één van onze coaches.

Energie-workshops

U kunt kosteloos een virtuele energie-workshop volgen. Tijdens de anderhalf uur durende workshop komen diverse energieonderwerpen aan bod, krijgt u praktische tips om energie te besparen en kunt u uw vragen stellen. Per workshop is plaats voor twaalf deelnemers, dus meld u nu aan